BubbleShooter

Salveaza Bubbles ca Pagina de Start

Jocuri Bubbles Shooter Online Gratis (free)

Bine ai venit pe BubbleShooter.ro, acest site este pe deplin dedicat popularului joc: Bubble Shooter (BUBBLES). Aici vei gasi diferite variante de jocuri Bubbles online si gratis! 2 3 4
Bubbles: aceasta este cea mai cunoscuta versiune a jocurilor bouble shooter (Bubbles). Tinta se fixeaza cu mouse-ul, iar pentru a elibera bilele (pentru a trage/a impusca) click stanga.
Fa combinatii de 3, 4, 5, sau mai multe bule pentru a le face sa dispara. Cu cat combinatia de bile este mai mare, cu atat iti creste si punctajul la scor.
Mai multe bule lovite de o data iti aduc mai multe puncte.
Ai castigat in cazul in care toate bulele sunt impuscate. In cazul in care ti-au mai ramas doar cateva linii, poti elimina grupuri de culori in momentul in care ai impuscat si ultima culoare din categoria respectiva si pe plansa nu mai exista acea culoare.
Mini-Bubbles :) Pune-l pe blogul sau pe siteul tau. Click dreapta si copy codul de mai jos si adauga-l in sursa blogului sau a siteului
Parteneri: Zuma Deluxe | Jeux de Zuma | gsp | Jocuri

Jocuri Bubbles

Iti place jocul?
Da-i un
pe Facebook

Bubbles

Joaca cel mai popular joc cu bile "Bubbles" pe bubbleshooter.ro Nu uita sa imparti cu prietenii tai de pe Facebook printr-un singur click pe butonul de Like din dreapta jocului.
Inchide Reclama X